Schrijf u in als freelance vertaler .


Wat kunnen wij u bieden ?

We willen u in de eerste plaats een hulpmiddel aanreiken om werk te vinden.

Daarnaast is ywwy ook een vertalers platform die u toelaat waar ook ter wereld uw teksten en opdrachten te beheren. Op een overzichtelijke en eenvoudige manier wordt alle dossier informatie voor u bijgehouden zodat u zich op de essentie kan concentreren : het schrijven en vertalen van teksten.

U staat op uw onafhankelijkheid en werkt zelfstandig dan kan ywwy voor u de oplossing zijn. Wij zijn geen vertaalbureau. We zijn wel een vertalers platform die de individuele vertalers en opdrachtgevers samenbrengt.


Hoe schrijft u zich in ?

U bent een freelance vertaler met een zelfstandig statuut. Stuur uw CV naar info@ywwy.be of naar het volgende adres : Plantinstraat 37, 1070 Brussel.

Wij nemen vervolgens contact met u op.

Het is onze doelstelling dat de klant duidelijk weet met wie hij werkt. Daarom schrijven we geen vertaalbureau in. We verwachten ook dat u het aanvaarde werk niet doorgeeft aan een andere persoon of partij.


Wat zijn onze tarieven ?

Het indienen van een offerte is steeds gratis. U kan dus zoveel offertes indienen als u wil. Er zijn geen abonnementskosten en u betaalt enkel indien uw offerte door de klant is aanvaard.

Uw factuur bedrag excl. btw< 100 €100 € - 499 €500 € - 999 €1000 € - 1999 €2000 € - 5000 €
Ons tarief excl. btw 5 € 10 € 20 € 40 € 100 €

Meer informatie